Werkwijze

Als u bij ons een puppy aanschaft nodigen wij u uit om bij ons langs te komen om kennis te maken. Wij vinden het belangrijk om met u kennis te maken en voor u is het belangrijk te weten waar u pup vandaan komt. En natuurlijk krijgt u ook het nestje met puppies te zien!

Wij zullen doornemen waar ‘Of the bullhead home’ voor staat. Namelijk gezonde en gelukkige honden, warme contacten met klanten en een vernieuwende en bijdetijdse blik op fokken. Wij willen het beste voor onze gefokte mopjes vandaar het uitgebreide gesprek bij de eerste kennismaking.

Indien er een mopje uitgekozen word en er tot aanschaf overgegaan wordt bent u vrij u mopje vaker te komen bezoeken. U krijgt uw pup mee met 12 weken als hij of zij volledig ingeënt, ontwormt, gecheckt en gechipt is. Dit om gezondheidsrisico’s te beperken zodat wij service kunnen geven.

Ook als de pup het nest verlaten heeft kunt u ons altijd bereiken als er zich problemen voordoen of als er vragen zijn. Natuurlijk ontvangen wij ook graag foto’s van onze eigen fok!

Bent u serieus geïnteresseerd in onze mopshonden en onze service vul dan een contactformulier in. Wij willen graag kijken hoe wij u kunnen koppelen aan een vriend voor het leven. Want eens een mopshond, altijd een mopshond!