Over ons

Ik ben Helga Buunders, eigenares van ‘Of the bullhead home’. Hiervoor heb ik altijd mijn eigen trimsalon gehad maar doordat dit te zwaar werd moest ik hier helaas mee stoppen. Ik hou ontzettend van dieren en ben al van jongs af aan al met honden opgegroeid. Ik wilde dan ook niets liever dan iets met honden blijven doen. Zo is ‘Of the bullhead home’ ontstaan.

Ik ben begonnen met twee mopsteefjes Uchi en Ummy. Met deze meiden heb ik veel shows gelopen waar ze het erg goed deden.

Omdat ‘Of the bullhead home’ bleef groeien en ik de beste zorg wil geven aan mijn mopshonden heb ik het diploma ‘vakbekwaamheid honden en katten besluit’ gehaald. Dit is door een het rijk erkend diploma. Verder heb ik ook het diploma kennis kynologisch 1 gehaald. Dit houdt in dat ik mij verdiept heb in de kennis over honden om ze zo gezond mogelijk te fokken. Dit diploma is herkend door de raad van beheer.

Gezondheid en plezier voor onze honden en onzself staat voor op en dit proberen wij op alle mogelijke manieren uit te dragen.

Als u meer wilt lezen over hoe wij werken en bij welke verenigingen en instanties wij zijn aangesloten kunt u dat terug lezen onder het menu kopje werkwijze.